HTML

KRE anglisztika

Az oldal alapvetően a Károli Gáspár Református Egyetem anglisztika szakos hallgatóinak készült, de NEM A SZAK HIVATALOS OLDALA!!! A KRE BTK elérhetőségei a Hasznos linkek menüpont alatt megtalálhatók. Itt főként a szak kurzusaihoz kapcsolódó SAJÁT KÉSZÍTÉSŰ jegyzetek találhatók Az oldalról bárki szabadon letöltheti a jegyzeteket. Ha bármilyen kérdésed, kérésed van (esetleg régebbi tananyag, ami nincs fenn) bátran keress e-mailben: nirut03@yahoo.com

Régebbi tananyagok

2010.04.25. 22:30 nirut

Újra itt...

Végeztem a szakdolgozattal, úgyhogy mostantól teljes gőzzel üzemel a blog :D

Felkerült majdnem minden, ami az oldalon is megtalálható volt; amit kihagytam, az a Windows SkyDrive-on ugyanúgy elérhető, akkor is, ha nincs kiposztolva (kivéve az Érdekességek rovat).

Ha nem találtok valamit, vagy olyasmi kell, ami nincs fenn, írjatok!

Ez természetesen áll az első év angolos anyagaira is.

További jó hír, hogy lassan készülnek a kidolgozott tételek az állanmvizsgára...

Egyelőre ennyi, jó tanulgatást!

2 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://kreangol.blog.hu/api/trackback/id/tr101951349

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Fukat 2010.04.30. 16:08:37

Töltöttem le néhány vizsgaanyagot, köszi szépen! :) Ebben a félévben milyen vizsgáid lesznek magyarból? Mikor kávézunk egyet? :)

Kata

nirut 2010.05.05. 14:10:16

:) Hehe, csak 1 vizsgám lesz, az i angolos. De a záróvizsga majd kárpótol :)

Utána meg majd jöhet a kávé...
süti beállítások módosítása